... karnawałto wyszukane i szybkie menu nie potrzebujące dużego czasu spędzonego w kuchni, gdzie oprócz jedzenia jest elegancja na pokazanie się w nowej odsłonie na nowy rok.
Proponuję delikatne przystawki w towarzystwie dobrego i wyszukanego sera, dodam do tego parę dobrych drinków z górnej półki jako aperitif.
Nazywam się Dariusz Andruczyk. Jestem po auto - przeszczepie szpiku kostnego i stąd mój pomysł na "Kuchnie Taty", który zrodził się w szpitalu na hematologii w Gdańsku. Miałem wtedy 24 lata, kiedy wszystko zabrało smak i zapach. To kuchnia w domowej atmosferze za którą bardzo tęskniłem borykając się z nowotworem węzłów chłonnych -`ziarnicą złośliwą`. Serdecznie zapraszam do Kuchni Taty, którą stworzyłem dla mojej Córki Julii.
Kontakt:
andruczyk@poczta.fm
0 komentarze:
Prześlij komentarz