Świeży śledź prosto z patelni z sałatą, z ogródka, z dodatkiem pomidora i szalotki. Brakuje tylko pieczywa, lub pieczonego ziemniaka w skórce. Proste, szybkie
i bardzo dobre danie, na każdą okazję. Jak mi zostanie parę sztuk, to z cebulką i czosnkiem pójdą do zalewy octowej:). U mnie nic się nie marnuje:)
Nazywam się Dariusz Andruczyk. Jestem po auto - przeszczepie szpiku kostnego i stąd mój pomysł na "Kuchnie Taty", który zrodził się w szpitalu na hematologii w Gdańsku. Miałem wtedy 24 lata, kiedy wszystko zabrało smak i zapach. To kuchnia w domowej atmosferze za którą bardzo tęskniłem borykając się z nowotworem węzłów chłonnych -`ziarnicą złośliwą`. Serdecznie zapraszam do Kuchni Taty, którą stworzyłem dla mojej Córki Julii.
Kontakt:
andruczyk@poczta.fm
0 komentarze:
Prześlij komentarz