
1/2 sałaty lodawej.
2/3 szt pomidora bez skórki.
puszka tuńczyka w kawałku
-oliwki czarne(do dekoracji)
koper.
ser feta(pokroić w kostkę)
-pieczywo ciemne lub grzanki z bagietki posmarowane masłem i posypane serem.
sos vinegrett`e:
-2 ząbki czosnku posiekane.
-100 mg oliwy z oliwek.
5 mg musztardy francuskiej.
-5mg ziół prowansalskich.
-5 mg soku z wyciśniętej cytryny.
2/3 szt pomidora bez skórki.
puszka tuńczyka w kawałku
-oliwki czarne(do dekoracji)
koper.
ser feta(pokroić w kostkę)
-pieczywo ciemne lub grzanki z bagietki posmarowane masłem i posypane serem.
sos vinegrett`e:
-2 ząbki czosnku posiekane.
-100 mg oliwy z oliwek.
5 mg musztardy francuskiej.
-5mg ziół prowansalskich.
-5 mg soku z wyciśniętej cytryny.
0 komentarze:
Prześlij komentarz