![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgA2IMacxkfRHIs_BEOku4eW5PjY-98j_M1fgoWdQFH56SVV7_Gow6YBji4J572vtGKrbbe4T7j7yIh8UKzFN8TJPvFb1xFYFdYuUwYWDWASDGgYQxhjhtv2dLpe16ogLmcV8EBhbDoLME/s400/pszenica.jpg)
mąka poznańska typ 500 - polecana do ciast kluskowych, pierogowych, na pizzę a także do zasmażek i sosów
mąka luksusowa typ 550 - polecana do ciast drożdżowych i smażonych mąka tortowa typ 450 - polecana do ciast biszkoptowych i biszkoptowo - tłuszczowych
mąka krupczatka typ 500 - polecana do ciast kruchych i półkruchych oraz parzonych i makaronowych
mąka wrocławska typ 500 - polecana do ciast drożdżowych, francuskich, półfrancuskich naleśników oraz zup i sosów
0 komentarze:
Prześlij komentarz